SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskoga Simförening
Förening

Avslutning simskolan hösten 2021
2021-11-30 14:40

Till helgen är det avslutning i simskolan!

I helgen är det dags för märkesförsäljning. Om man tagit ett märke kommer man få en lapp av ledarna efter avslutad lektion. Ett märke kostar 32 kronor och en märkessköld 70 kronor. Betalning sker genom Swish (123 589 65 68).Vi önskar gärna att ni kollar vilka märken ni har hemma så att ni inte köper några dubbletter, vårt system kan tyvärr inte säga om ditt barn har tagit märket sedan tidigare.

 

Ni kommer att ha möjlighet att köpa märken både inne i simhallen och vid sofforna bredvid receptionen.

 

För att se hur ditt barn ligger till med målen kan ni se det via medlemsappen: https://www.sportadmin.se/medlemsapp/

 

Om ni inte kan delta under avslutningen på simskolan kan ni antingen kolla på medlemappen och se om ditt barn har tagit något märke eller så kan ni kontakta oss via info@karlskogasf.se

 

Om ni fått samtliga märken för gruppen så kommer ni att få byta grupp, mer information om gruppbyte kommer mellan 3-5 januari.

 

Samtliga märken för alla grupper:   

Baddaren: Baddaren blå, grön och gul  

Sköldpaddan: Sköldpaddan och bläckfisken  

Pingvinen: Pingvinen silver och guld   

Silverfisken: Silverfisken   

Guldfisken: Guldfisken   

Hajen: Hajen brons, silver och guld  

 

Om man inte tagit något märke kommer man få lapp med information om det också, detta så alla barn får en lapp. 

 

Alla ni som har deltagit under simskolan hösten 2021 kommer att ha en garanterad plats i simskolan, men ni kommer att behöva boka er plats till simskolan igen. Preliminärt datum för nyanmälan är 10 januari.

 

OBS! Vi kommer att skicka ut till er vilken grupp ni ska anmäla er barn till om ni är osäkra. Detta kommer att ske någon vecka innan det preliminära anmälningsdatumet.

 

Hur anmälan går till:

När anmälan öppnar kommer ni att gå in via denna länk för att boka er plats på nytt: https://sportadmin.se/book/?F=065504d5-3aee-46ed-ba6b-0e1dfdbc5f52

 

När ni kommer in på länken kommer ni att logga in via er mejl och därefter välja vilken dag och tid ni vill ha.

 

När ni har gjort anmälan kommer ni att invänta ett informationsmejl från oss där vi kommer att berätta mer om uppstart och annat. 

 
Våra samarbetspartners
Vår webbshop
Stöd oss via Sponsorhuset
Stöd oss via Gräsroten
Besök oss på Facebook