SUM-SIM REGION ÖREBRO
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskoga Simförening
Övrigt
Simiaden

Simiaden
Du hittar information om tävlingar och läger på Startsidan för Tävlingsgrupperna.

Simiaden är en av de största grupperna i Karlskoga Simförening. 


Syftet med denna grupp är att få simmarna positivt inställda till tävlingssimning och att utveckla simtekniken i alla de fyra simsätten med hjälp av allsidig och rolig träning. 


I Simiaden simmar 20 glada simmare som alla är mellan 9-14 år.

Leverans av klubbkläder
2021-04-13 14:00

Nu har alla beställningar av klubbkläder anlänt till badhuset.  Ni kommer att få dem utdelade till er på de närmaste träningarna framöver.

Om ni vill komplettera eller köpa något ni missade att beställa kan ni alltid beställa via länken nedan: https://www.simplifyshop.se/butik/foreningar/karlskoga-simforening/

 

Om beställer något i efterhand kommer ni inte få det utdelat i badet, utan ni kan antingen hämta det själva eller få det hemlevererat till dörren.

 

Har ni några frågor kontakta info@karlskogasf.se eller 072 386 81 40

Idrottsrabatten
2021-04-07 14:00

Nu har det äntligen blivit dags för idrottsrabatten! Om ni är intresserade av att sälja/köpa häften kontaktar ni Marcus på 072 386 81 40.

Därefter kommer vi att skicka med simmaren de häftena ni beställt i samband med en ordrinare träning.

 

Som vanligt gäller erbjudandet: Säljer ni sex häften får ni det sjunde gratis! 

 

De häften ni inte lämnat tillbaka innan den 30/4 får ni själva stå för. Faktura kommer att skickas ut via mail.  

 

För varje häfte ni säljer går 50 kronor direkt till föreningen, vilket i sin tur leder till att vi kan hålla ner avgifterna i föreningen, såsom t.ex. termins- och tävlingsavgifter.  

Lycka till med försäljningen 

Mer info om klubbkläder
2021-03-13 13:30

Nu har det varit några provtillfällen av klubbkläder och det börjar bli hög tid att göra din beställning via denna länk: https://www.simplifyshop.se/butik/foreningar/karlskoga-simforening/

 

Om ni fortfarande inte helt säkra på storlekar eller inte hunnit med att testa kläderna, då har du möjlighet att göra det på träningar under nästa vecka. Den sista dagen för att beställa är den 21 mars. Men efter månadsskiftet kommer ni kunna beställa när som helt via samma länk, men då kommer ni inte ha möjlighet att testa kläderna i samma utsträckning.

 

Om ni beställt era kläder så kommer de hamna nere i badet och därefter kommer tränarna dela ut kläderna till barnen. OBS om ni valde alternativet att hämta ut kläderna i butiken så kommer de ändå hamna i badet. Vi räknar med att efter den sista köpdagen den 21 mars så kommer det dröja två veckor för kläderna att hamna i badet.

Klubbkläder 2021
2021-03-03 17:00

Nu är det dags att testa klubbkläder, vi kommer att köra utprovning av klubbkläder på träningarna framöver med start den 6 mars.

 

När ni testar ut alla kläder ni är intresserade av så kommer det finnas papper för att anteckna vilka storlekar som passade bäst till kläderna. När utprovningen är klar kommer ni att göra beställningen hemifrån via denna länk: https://www.simplifyshop.se/butik/foreningar/karlskoga-simforening/

 

Den första beställningsperioden är från 6 mars – 21 mars, men efter månadsskiftet är ni välkomna att beställa kläder när ni vill.

 

När kläderna är färdigtryckta kommer vi att få dem levererade till badet, där vi ledare kommer dela ut dem till er.

 

Om ni har några frågor kontakt marcus@karlskogasf.se

Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Tävlingsgrupper, 12/10 21:08 
Tävlingsgrupper, 01/04 13:13 
Tävlingsgrupper, 10/03 20:08 
Tävlingsgrupper, 03/03 22:05 
Tävlingsgrupper, 25/02 17:43 
Nyheter från föreningen
 
Våra samarbetspartners
Vår webbshop
Stöd oss via Sponsorhuset
Stöd oss via Gräsroten
Besök oss på Facebook