Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Karlskoga Simförening!
Vi bedriver simidrott för barn, ungdomar och vuxna.
Vår värdegrund bygger på glädje och gemenskap, demokrati och delaktighet, allas rätt att vara med, rent spel, trygghet, respekt och ansvar.
Hämtning av Newbody
2018-10-08 07:26

Nu på torsdag den 11 oktober kommer Stödkommittén finnas på plats på kansliet mellan 16.30-19.00 för att dela ut era beställningar från Newbody. 


Om ni inte har möjlighet att komma på ner till badet vid det här tillfället, prata då med tränarna vid nästa träning så kan ni hämta ut paketen då. 


OBS! Ni kommer få en faktura utskickat till er under nästa vecka som avser er Newbody-beställning och den kommer ha ett kortare förfallodatum än vanligt. 

Beställning från Speedo
2018-10-01 22:32
Nu kan ni som har beställt badkläder och andra simartiklar från Speedo på klubbdagarna hämta dessa på Intersport. 

Ni kommer sedan få en faktura på mejlen.
Idrottsrabatten
2018-10-01 21:22

Nu är det dags att sälja Idrottsrabatten! 


Detta gäller endast för RM/DM, UM, Simiaden och Utmanaren 1A, 1B, 1C och 2. Mer information finns på respektive grupps sida. 


Frågor?
Har ni frågor gällande försäljningen, kontakta 

Caroline (Stödkommittén) på telefonnummer 0730948207 (svårt att svara dagtid).


För varje häfte ni säljer går 50 kronor direkt till föreningen, vilket i sin tur leder till att hålla ner avgifterna i föreningen, såsom t.ex. termins- och tävlingsavgifter. Glöm heller inte att om ni säljer 6 stycken häften får ni det 7:e gratis! 

MINISIM
2018-09-30 11:48

Höstens Minisim drar igång måndag den 5 november och vi erbjuder 6 stycken lektioner som är på 30 minuter vardera. Det kostar 360 kronor att delta. För att få en plats behöver ni boka er plats via bokningsformuläret nedan och det är först till kvarn som gäller. När ni har fått en bekräftelse på er bokning via mail är platsen er.


Lektionstider

Måndag kl.17.00-17.30 (för barn födda mellan 2015-2016)FULLBOKAD 
Måndag, kl. 17.30-18.00 (för barn födda mellan 2014-2015)FULLBOKAD   


Vad är Minisim för något?

Minisim är ungefär som vår ordinarie simskola, men för barn som är mellan 2-4 år. Den största skillnad är dock att en förälder med i vattnet hela tiden. Ledaren håller i lektionerna och föräldrarna är med och stöttar barnet i de olika övningarna. Fokus ligger här på vattenvana och barnen får börja lite smått med simtagen.


Reservlista?
Önskar ni ställa er i kö på till hösten Minisim? Skicka då ett mail till info@karlskogasf.se med barnets namn, personuppgifter samt målsmans namn och kontaktuppgifter, så ställer vi upp er på reservlistan och kontaktar er om det skulle bli en plats ledig. Glöm inte att skriva med vilken tid ni önskar delta på också.

ALLA PLATSER ÄR NU FULLBOKADE!
Stort tack!
2018-09-22 20:52

Då var den första av höstens UTMANAREN genomförd. Nästa Utmanartävling kommer bli i november, mer information med ett mer specifikt datum och övrig information kommer skickas ut lite närmare. 


Vi vill också rikta ett stort TACK till alla våra simmare, föräldrar och inte minst våra funktionärer för en jättebra och rolig tävlingsdag! 


Nyheter från våra grupper
 
Våra sponsorer
Besök oss på facebook