Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Karlskoga Simförening!
Vi bedriver simidrott för barn, ungdomar och vuxna.
Vår värdegrund bygger på glädje och gemenskap, demokrati och delaktighet, allas rätt att vara med, rent spel, trygghet, respekt och ansvar.
SAMARBETSPARTNERS 2019
2019-09-10 15:04
Vi är väldigt tacksamma att Ni vill samarbeta med oss! Vi vill också rikta ett stort tack till en till samarbetspartner som valt att vara anonym. Stort TACK till er alla!
Välkomna till Club Intersport!
2019-09-10 12:30

Som ni säkert vet har vi ett superbra samarbete tillsammans med INTERSPORT! 

Det här innebär bland annat att ni kan bli medlemmar i Club Intersport och samtidigt stödja Karlskoga Simförening genom alla era köp! 


Som medlem där samlar ni bonuspoäng för egen räkning och får årligen hem en bonuscheck om ni kommit upp i bonusnivå. Bonusen är 2-6% beroende på hur mycket man handlat för. Så ju mer ni handlar, desto mer bonus får både NI och föreningen!


Som medlem i Club Intersport får du även utskick med nyheter, inspiration och unika erbjudanden från INTERSPORT – digitalt via e-post eller SMS och direkt hem i brevlådan. Ni kan läsa mer om Club Intersport på www.intersport.se.


För att bli medlem behöver ni bara fylla i ett formulär, ni hittar det HÄR


Så genom att bli medlem i Club Intersport så samlar ni både bonus 

till er själva och stöttar Karlskoga Simförening. Dubbel nytta alltså!

MINISIM är nu fullbokat!
2019-09-05 17:17
Alla platser till Minisim är nu fullbokade! Vi återkommer med mer information till er som bokat en plats inom kort. 

Reservlista?
Till er som inte fått en plats men är intresserade av att stå på reservlistan, vänligen skicka ett mail till oss på info@karlskogasf.se.
Dags att sälja Newbody!
2019-08-30 17:30

Vi kickstartar höstterminen med att börja sälja lite Newbody!


Försäljningen startar den här veckan och håller på till måndag den 30 september. Katalogerna kommer delas ut under de kommande träningarna så sen är det bara att börja sälja så mycket man bara kan. 


Katalogen finns också att hitta här och det är färgen KORALL som gäller nu.


Hur gör man?

Man måste själv registrera sig som säljare på Newbodys hemsida och registrera det man sålt. Registrera gärna i simmarens namn. Om man har ett inlogg sedan föregående försäljning så ska det gå bra att logga in med tidigare uppgifter också. 


Tryck på den grupp ni tillhör nedan för att komma till beställningssidan:

RM
SIMIADEN 
UTMANARE 1B
 
DM          
UTMANARE 2  
UTMANARE 1C  

UM 
UTMANARE 1A
UTMANARE 1D
 


Är ni med i någon av föreningens andra grupper? 

Exempelvis minisim, simskola eller någon av våra vuxenkurser och är intresserad av att sälja så går det självklart JÄTTEBRA det också! Kontakta Annika (se nedan) så fixar vi katalog och ger er lite mer information om hur ni registrerar er. 


Frågor?

Vid frågor om Newbody, kontakta Annika Löwbom (Stödkommittén) på telefonnummer 070-5341394 eller via mail på annikalowbom@gmail.com.


Kom ihåg, för varje paket ni säljer så går 37 kronor direkt till föreningen, vilket i sin tur leder till att vi kan hålla ner avgifterna i föreningen, såsom termin- och tävlingsavgifter exempelvis.


STORT LYCKA TILL!

Sponsorhuset + Biobiljett = SANT
2019-08-20 18:00

Sponsorhuset bjuder nu alla som börjar använda deras tjänst på bio! 


Hos Sponsorhuset kan du handla från över 600 kända nätbutiker. Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Karlskoga Simförening

 
Nu har Sponsorhuset samlat allt du behöver veta för att komma igång i deras Bonusstege. Går du igenom stegen så stödjer du din förening med upp till 50 kronor och du själv får en biobiljett. Bättre än så blir det inte!
 
Alla kan komma igång med Bonusstegen även du som redan är medlem på Sponsorhuset. Klicka HÄR och sprid länken till dina vänner och bekanta.
 

TACK FÖR DITT STÖD!
Nyheter från våra grupper
- Simiaden, 20/09 07:42 
Tävlingsgrupper, 15/09 18:07 
- Utmanare 1D, 12/09 13:49 
- Utmanare 1A, 12/09 13:48 
- Utmanare 1B, 12/09 13:48 
- Utmanare 1C, 12/09 13:48 
 
Våra samarbetspartners
Vår webbshop
Stöd oss via Sponsorhuset
Stöd oss via Gräsroten
Besök oss på Facebook