Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Karlskoga Simförening!
Vi bedriver simidrott för barn, ungdomar och vuxna.
Vår värdegrund bygger på glädje och gemenskap, demokrati och delaktighet, allas rätt att vara med, rent spel, trygghet, respekt och ansvar.
Tack för ert engagemang!
2019-03-25 09:00

Vi vill bara säga ett stort tack till alla er som har hjälpt till att sälja Newbody under de senaste veckorna. Tillsammans har vi sålt över 700 paket och samlat in över 25 900 kronor till föreningen! 


Bra jobbat av er alla och återigen TACK!

Ni har väll inte missat..
2019-03-24 13:00


..att Karlskoga Simförening är anslutna till Sponsorhuset. Via Sponsorhuset kan ni handla från över 600 kända nätbutiker. Exempel på några är Hotels, Ellos, InkClub, Gymgrossisten, Animail och Staples. 


Nu firar Sponsorhuset att dem delat ut över 50 miljoner kronor till föreningar runt om i Sverige genom att ge 50% högre ersättning på alla köp som görs mars ut. Som vanligt får både du själv och Karlskoga Simförening pengar tillbaka och inget blir dyrare för dig som handlar.


Ett perfekt tillfälle att testa Sponsorhuset om du inte redan har gjort det. Gå in HÄR och sök sedan upp den butik du vill handla ifrån.


Nu finns Sponsorhuset som app vilket gör det ännu lättare för dig att handla och stödja Karlskoga Simförening. Ladda ner Appen idag via Appstore eller Google Play.

Stort tack!
2019-03-24 10:35

Då var den första av årets UTMANAREN genomförd och vi vill rikta ett stort TACK till alla våra simmare, föräldrar och inte minst våra funktionärer för en jättebra och rolig tävlingseftermiddag! 


Vi vill även passa på att tacka alla föräldrar som bakade inför tävlingen och även till er som hjälpte till med fikaförsäljningen på plats, stort TACK!
Hämtning av Newbody
2019-03-18 08:00

Onsdag den 20 mars kommer Annika från Stödkommittén finnas på plats på kansliet mellan 17.30-19.30 för att dela ut era beställningar från Newbody. 


Om ni inte har möjlighet att komma ner till badet vid det här tillfället, prata då med tränarna vid nästa träning (efter onsdag) så kan ni hämta ut paketen då. 


OBS! Ni kommer få en faktura utskickat till er under veckan som avser er Newbodybeställning och den kommer ha ett kortare förfallodatum än vanligt. 

Välkommen till Club Intersport
2019-03-14 07:28

Vi har ett samarbete med INTERSPORT som innebär att ni kan bli medlemmar i Club Intersport och samtidigt stödja Karlskoga Simförening! Som medlem där samlar ni bonuspoäng för egen räkning och får årligen hem en bonuscheck om ni kommit upp i bonusnivå. Bonusen är 2-6% beroende på hur mycket man handlat för. Så ju mer ni handlar, desto mer bonus får både NI och föreningen!


Som medlem i Club Intersport får du även utskick med nyheter, inspiration och unika erbjudanden från INTERSPORT – digitalt via e-post eller SMS och hem i brevlådan. För att bli medlem i Club Intersport fyll i medlemsansökan HÄR

Läs mer om Club Intersport på www.intersport.se.


Så genom att bli medlem i Club Intersport så samlar ni både bonus 

till er själva och stöttar samtidigt föreningen! Dubbel nytta alltså!

Nyheter från våra grupper
- Simiaden, 21/03 10:28 
- DM, 20/03 22:17 
Simskola, 20/03 10:00 
- Baddaren, 20/03 10:00 
 
Våra samarbetspartners
Vår webbshop
Stöd oss via Sponsorhuset
Stöd oss via Gräsroten
Besök oss på Facebook