SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskoga Simförening
Övrigt

Utmanare 1

Utmanargrupperna är de som tillsammans är störst till antalet i Karlskoga Simförening. 


Här är syftet att utveckla tekniken i alla de fyra simsätten med hjälp av motoriska färdigheter och roliga utmaningar samt att väcka intresset för tävlingssimning.


I Utmanare 1 simmar 15 härliga simmare som alla är mellan 7-13 år. Dessa simmare tränar två gånger i veckan, både i vattnet och på land.

Idrottsrabatten
2021-04-07 14:00

Nu har det äntligen blivit dags för idrottsrabatten! Om ni är intresserade av att sälja/köpa häften kontaktar ni Marcus på 072 386 81 40.

Därefter kommer vi att skicka med simmaren de häftena ni beställt i samband med en ordrinare träning.

 

Som vanligt gäller erbjudandet: Säljer ni sex häften får ni det sjunde gratis! 

 

De häften ni inte lämnat tillbaka innan den 30/4 får ni själva stå för. Faktura kommer att skickas ut via mail.  

 

För varje häfte ni säljer går 50 kronor direkt till föreningen, vilket i sin tur leder till att vi kan hålla ner avgifterna i föreningen, såsom t.ex. termins- och tävlingsavgifter.  

Lycka till med försäljningen 

Försäljning av Newbody
2021-02-09 15:30

Redan idag tisdag kommer det komma en ny försäljning och det är med Newbody. Ni kommer att få katalogerna utdelade under träningarna framöver.

Försäljningen kommer att starta från idag 9 februari och fram till 8 mars.

 

Hur gör man?

Man måste själv registrera sig som säljare på Newbodys hemsida och registrera det man sålt. Registrera gärna i simmarens namn. Om man har ett inlogg sedan föregående försäljning så ska det gå bra att logga in med tidigare uppgifter också.

 

Tryck på länken nedan för att komma till er beställningssida. Här kan ni lägga in era beställningar kontinuerligt under försäljningen. Glöm inte att dela shopen via era sociala medier/mail då det finns större utbud av produkter i shopen än i katalogen!


https://www.newbody.se/reg/TDAGWHT

 

Frågor?

Om ni har några frågor gällande försäljningen och Newbody kan ni kontakta Marcus Hellberg på telefonnummer 072-386 81 40 eller via mail på marcus@karlskogasf.se

 

 

Kom ihåg, för varje paket ni säljer så går 37 kronor direkt till föreningen, vilket i sin tur leder till att vi kan hålla ner avgifterna i föreningen, såsom termin- och tävlingsavgifter exempelvis

Schema för ombyte
2021-01-31 14:35
Har ni frågor kontakta Simon Eriksson 
Kom ihåg bingolottos julkalender
2020-11-30 13:00

Kom ihåg att köpa årets upplaga av bingolottos julkalender!  

Om ni är intresserade av att köpa eller sälja några av dessa kalendrar så kan ni skicka till Marcus Hellberg 072 386 81 40 och där får ni skriva hur många ni vill ha. Därefter kommer lotterna bli utdelade till simmaren det gäller efter en träning. Om ni vill få lotterna levererade på ett annat sätt ska ni kontakta Marcus.  

Absolut sista dagen för att köpa eller returnera lotter som inte blivit sålda är den 10 december  


För varje såld Lott får Kalskoga Simförening 50 kr!
 


Swim of hope
2020-11-25 15:00

Liksom föregående år ska Karlskoga Simförening självklart vara med och samla in så mycket pengar som möjligt till Barncancerfonden genom att göra det vi gör bäst, ATT SIMMA! 

 

Datum: Lördag den 12 december

Tid: 15.15-16.15

Plats: Hoppbassängen

 

Eftersom läget med Covid-19 är kritiskt så vill vi att det inte finns några anhöriga på plats under detta event. Det kommer att vara ansvarig på plats som räknar simmarnas längder och därefter mejlar ut resultaten.

 

Förberedelser:

Simmaren söker efter en samarbetspartner som vill skänka pengar. Antingen skänker samarbetspartnern ett visst belopp per simmad meter, eller fast belopp. Samarbetspartnern kan vara någon snäll person man känner, eller ett företag. Vem din samarbetspartner är, och hur mycket pengar man kommer att skänka anmäler du efter att du simmat den 12 december.

 

Om det skulle vara så att simmaren inte får några sponsorer, då är simmaren välkommen att delta ändå om de vill det.

 

Simmarna kommer under en timme få simma så långt de bara kan. Hur långt man hinner simma, avgör hur mycket simmarens samarbetspartner kommer att skänka. Hälften av beloppet går till oss som förening och den andra halvan går till Barncancerfonden. 


Övrigt
Simmarna kommer få en lapp med lite mer information inom kort (förhoppningsvis under veckan). Lappen ska sedan tas med den 12 december.

 

Frågor? 

Mejla till info@karlskogasf.se

Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Tävlingsgrupper, 12/10 21:08 
Tävlingsgrupper, 01/04 13:13 
Tävlingsgrupper, 10/03 20:08 
Tävlingsgrupper, 03/03 22:05 
Tävlingsgrupper, 25/02 17:43 
Nyheter från föreningen
 
Våra samarbetspartners
Vår webbshop
Stöd oss via Sponsorhuset
Stöd oss via Gräsroten
Besök oss på Facebook