Energieffektiv simning

INGEN VANLIG CRAWLKURS!

När du börjar hos oss introducerar vi dig till att bli Effektiv i vattnet. Du ska inte veva på – då blir du trött och får mjölksyra! Lär dig först att samarbeta med vattnet och gravitationen med ett lugnt sinne för att sedan bygga på till att bli kvickare i poolen eller i öppet vatten.

I samarbete med Simcoachen, grundad av f.d. landslagssimmaren Anna-Karin Lundin, lär coach Christian dig frisim med många personliga tips, råd och kontakt.


Vår målsättning är att erbjuda åtminstone en kurs i Simcoachen 1 och en i Simcoachen 2 varje termin. I mån om tid och plats även Simcoachen 3 och Simcoachen OW (Open Water). Se Nyheter för aktuella kurstider.


Simcoachen 1 för dig som kan ta dig fram 25m med frisimliknande stil.

Simcoachen 2 för dig som kan simma crawl 50-100m, har börjat få koll på teknik men behöver öva mer för att bli smidigare och snabbare. 

Simcoachen 3 för dig som klarar av simma 300m crawl utan paus och önskar dig mer mängdträning och samtidigt förbättring av tekniken. Du har gått SC1, SC2, eller liknande. 

Simcoachen OW för dig som klarar av att simma minst 200m crawl utan paus och vill lära dig att simma i naturvatten, dvs åar, sjöar, hav.
Frågor? 

Intresserad?
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Start, 18/09 12:02 
Start, 13/09 21:39 
Start, 12/09 16:58 
Start, 25/07 17:20 
 
Våra sponsorer
Besök oss på facebook