LÄGER SKARA 2021
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Karlskoga Simförening
Övrigt


Uppstartsläger Elit 2016
Den x-x Augusti ska Elit åka på det årliga uppstartslägret, och i år ska vi åka utomlands och träna.

Denna gång åker vi till XX som är ett komplett idrottscenter med riktigt bra träningsmöjligheter beläget ca XX  utanför XX centrum. På området finns en 50m bassäng att tillgå. Vi kommer att träna 14 pass utomhus i 50m-bassängen.

TRANSPORT

KOST & LOGI

LEDARE Sara och Åke

RUMSFÖRDELNING
RUM 1:
RUM 2:
RUM 3:
RUM 4:
RUM 5:

AKTIVITETER/TÄVLINGAR
Vi kommer att ha ett antal aktiviteter där vi är uppdelade i x st lag, man samlar poäng och på sista kvällen kommer allt att summeras och de bästa lagen vinner pris. Dessutom kommer ”Dagens bästa” att utses varje kväll, och det kan handla om vad som helst….

Lag 1:
Lag 2:
Lag 3:
Lag 4:

GENOMFÖRANDE
I första hand är syftet med lägret träning i lång (50m) bassäng för att få en riktigt bra start på höst-säsongen. På lägret i XX kommer vi också fokusera på att utveckla simmarnas självständighet och lägerrutiner. Godis och onyttigheter äter vi efter middagen på kvällen. Om man vill ta en tur utanför hotellet så måste man först prata med ansvarig ledare som inte kommer att släppa iväg någon själv, utan man måste alltid ha minst en kompis med sig. Till och från träningen tar man sig på egen hand. Man ska vara på plats, ombytt och klar senast 30 minuter innan träningen börjar. Till första träningen kommer vi att gå tillsammans. Ta med träningskläder för både land och vatten, vattenflaska, simglasögon, badmössa, simredskap (Paddlar, platta, dolme, zoomers och snorkel) samt handduk (Vi får inte ta med hotell-handduken från rummen). Glöm inte fickpengar.

VÄDRET I XX

 
Våra samarbetspartners
Vår webbshop
Stöd oss via Sponsorhuset
Stöd oss via Gräsroten
Besök oss på sociala medier