Karlskoga Simförening
Övrig idrott
Vuxen Egen träning

Tävlingsresultat
Här kommer vi publicera tävlingsresultat från tävlingar där våra simmare i Masters deltagit. Det kan vara tävlingar som Masters-DM, Master-SM och liknande.

I Masters så ligger terminsavgiften på 900 kronor. Man betalar också en medlemsavgift på 100 kronor per år. I avgiften ingår möjlighet till tre träningar i veckan, se träningstiderna här. I avgiften ingår också alla eventuella licensavgifter och startavgifter för två stycken mästerskapstävlingar per år.

I nuläget har vi fyra aktiva Masterssimmare i föreningen.
Öppna Masters-SM
I helgen var det dags för Öppna Masters-SM i Eskilstuna!

Vi hade fyra simmare som deltog och alla fyra tävlade i klassen Damer 40-44 år och vår alldeles egna Anders Hellberg fick också agera speaker under helgen! Vi hade deltagande i alla simsätt, tjejerna simmade totalt in 6 stycken medaljer och alla gjorde jättefina lopp. De deltog även på en lagkapp, 4x50 medley där de simmade in på en fin sjunde plats. Alla tider och placeringar för respektive simmare och lopp hittar ni nedan.

Det blev en väldigt lyckad tävling för allihop och det är så himla roligt att vi även nu har ett lag som kan delta på Masterstävlingar!